6 juli 2014

Passa på

Nu så har sommaren vaknat..ja den har varit riktigt pigg och kry sedan i fredags iallafall. Riktigt mysigt har vi haft det! Badat och varit i nuet. Vi hundar lever alltid i nuet och det är nog något tvåtassingarna borde bli ännu bättre på. Sommaren är nog en sån tid då tvåtassingar ibland verkligen gör det.Vår flock är ganska bra på det i allafall, eller är det bara en sån där "passa på metalitet" ?
"Passa på" infaller gärna och oftast när solen värmer och molnen är lätta, aktiviteter som då ska "passas på":
Grilla (+grillfest)
Vara ute
Sola
Bada
Hälsa på
Måla
Klippagräs

Så fort solen kommer fram efter några grå dagar (eller veckor, månader) är det som om tvåtassingar lever som om ingen morgondag existerar, de ler och släpper alla hämningar gällande lämpliga klädkoder.
Vi har haft känslan av "passa på" vi var ju på Björkö, där prickade vi av hälsa på, bada, grilla, umgås,vara ute, åka båt, sola. Nästan alla punkter på "en å samma gång" ute har vi även varit idag, ute på klipporna där vi slappa, bada och bara njöt! Sverige är ganska så oslagbart när solen väl kommer fram! Nu hoppas vi på att vädret håller i sig så vi kan fortsätta att "passa på" Nu på Torsdag har vi agilityträning med bästa Malin, det ska bli skoj!





Inga kommentarer: