24 juni 2014

På banan

Vi lever...
Men vi har inte varit inne och bloggat. Tills igår har största skälet till vår frånvaro varit att den dator hemmet har haft tillgång till varit nere för räkning. Vår dator var seg och hängde sig och var allmänt tjurig konstant!   Inte någon med puls klarade av att använda eländet utan att ta livet av sig. Igår kom husse hem med en helt ny dator som uppvisar stor vilja att visa information både snabbt smidigt och med ett leende på läpparna. så:

 "Vi är tillbaka" 

Så hur sammanfattar vi månaderna som gått?
Bra!


Estelle min filur till syster har fått starta sin första agilitytävling, självklart som jag en gång gjorde fick hon göra debut på vår hemma klubb HäveröBK.

Estelle visade att hon kommer att bli farlig framöver. 3 fina disk lopp fick hon till, diskade sig därför att hon inte tränat in slalom helt 100;a än, och vår Anna är 100% nöjd med vad hon visade på tävlingen i övrigt. Orädd framåt och hela hennes fokus låg på banan. Tidsmässigt var hon i toppen på alla tre lopp (husse som var tidtagare sparade vår tid även om det blev disklopp)
från när vi var på Wozilla´s kennelträff ..två trevliga dagar!
Fest!
Estelle har fyllt 2år! Hipp hurra! vi minns det som igår när hon kom in och fulländade vår flock
klicka på länken för att se hur liten hon va när hon kom:

Liten Estelle


Missnöjd
Anna har haft en del dåligt samvete då träning har vart sällsynt, så lite som vi tränat denna vår har aldrig hänt förut. Inte ens ett pass i veckan har det blivit, vilket är riktigt dåligt jobbat. Nu har det blivit ändring på det då Anna lyckats fått iväg några anmälning till kommande tävlingar (slottshoppet) 19 Juli 20 Juli och den 23 Juli. BRA! Både jag och Estelle är taggade och träning behöver vi båda två! För mig gäller det att få till svängar och  lyssna på Anna. Estelle måste träna in slalom så alla bågar försvinner!

Nu hoppas vi att sommaren bjuder på lite mer sommarväder och på återseende (inom kort) Bilden nedan är från nationaldagen 6Juni. Visst är min flock snygg? Vi gillar olika!
 


 

Inga kommentarer: