16 september 2012

Avesta, YES we can!

Ag1 pinne!
Tävling
Inte så avigt i Avesta precis 
 
Idag fick vi vakna före tuppen, korsa Dalälven två gånger och se en gigantisk dalahäst! allt för att komma till Avesta och tävla i agility.
Kyligt på nosen och en trevande sol mötte oss vid den söta klubben. Vi hittade en bra plats där tvåtassingarna satte upp vårt rosa tillfälliga hem för dagen, och det var verkligen tur att vi valde Avesta idag då två fina pinnar hamnade på Häverö BK ekipage, en till mig och Anna och en till bästa Mellwin och hans fina tvåtassing!
tur med vädret
 Jennifer och Mellwin gjorde två fina lopp, men ett av dessa var av verklig stor vikt, det var deras hoppklass I lopp där de nollade och hamna på en fin andra placering och knep deras sista pinne i ettan.
Vi fick även prata lite med trevliga Marie och lilla Miqro, de har verkligen utvecklats och fart har den lille killen verkligen fått upp! Hoppas vi ses snart igen, och då borde en rosett pryda den stiliga herren!
 
Dansar på demonerna
YES we can, verkligen!
fina Mellwin
Anna som för ovanlighetens skull kände sig lite pressad på att prestera (vi hade ju åkt så långt) gick banvandringen med lite oro för hur det skulle gå, banan var absolut inte svår men samtidigt inte den lättaste vi gjort vilket inte betyder så mycket då vi alltid i agilityklass får möta ett par riktigt elaka demoner.
Anna följde sin plan, och var extra tydlig vid demonerna, och hon verkligen poängterade att attackera! med mer träning ska jag nog öva upp snabbhet och exakthet. Det var verkligen en befriande känsla att höra att vi hamnade på rätt sida om sekunderna för att plocka pinnen, idag delades det ut tre och vi tog den tredje med stor lättnad! Nu har vi fortfarande chansen att knipa den sista, undrar just om Annas nerver håller?

 
Tjuvstart & disk
Hopptvåan blev mest som en bonusrunda, men klart att det hade varit roligare om jag hållt mig och inte tjyvstartat. Tjyvstart som i klass två världen lätt slutar med disk, och det blev en snabb disk, hopp hopp och fel tunnelingång.
 Det fanns ljuspunkter i loppet,  jag tänkte lägga upp båda loppen men det får bli i morgon. 



Inga kommentarer: