30 september 2012

Katrineholm hopp om livet

Tävling (nu igen)
Mörkret låg som ett tjockt duntäcke över ett sovande Hallstavik när alarmet väckte upp oss från drömriket 4:15.
 En lång färd stod på schemat, vi var lagom taggade, men ju närmare Katrineholm vi kom så  ljusnade det upp.
Det  blev som klarast   när vi sprang i mål med noll fel och näst bästa tid!
 Loppet var inte vårt bästa, och Anna var säker på att tiden inte skulle räcka till pinne placering, hon gissade att vi skulle sluta som sexa eller femma.
En sekund efter vinnaren blev det, men utan utsvävningarna hade vi lätt tagit in den sekunden.
Ovanligt många startade vi var 29 i small ho2, vi har i allafall aldrig startat i tvåan med fler än 10(om vi kommer ihåg rätt)

Bra fixat av Katrineholm
Tävlingen var väldigt bra planerad och direkt efter hopp loppet gick Anna banvandring i Ag2, banan var inte speciellt svår, MEN eftersom vi tränat så på trampa, rusar jag mot A-hindret och får med mig fel.
 Anna chansar lite med mig och springer, utan att stanna vi balansens kf, såklart hoppar jag. Vi vet vad vi ska träna på! vi slutar med 15fel, men även där ligger vår tid ok, tredje bästa i mål! placeringen blir kass, 15fel är 15 fel.

Heder åt hemma klubben
Jennifer och Mellwin som åkte med oss, gör två kanon lopp men det blir hinder rivningar..tyvärr. Toppen tider får de som vanligt och de hamnade på pris placering i båda deras lopp. Nöjda och glada är vi! Häverö BK visar upp sig! Estelle fick massor av beröm för sin tuffhet, hon har ju lärt av den bästa "människoälskaren".

Tack Malin för att du postar vår tävlingsbok som vi glömde kvar!