29 september 2012

avkoppling

Skogmys och orättvisor
härliga skogsturer!
Idag på förmiddagen var vädret för en gång skull riktigt härligt, solen hade vaknat på rätt sida och värmde lite på kind och mopsmix nos. Hussen jag Anna Åke och lilltrollet Estelle bestämde oss för att ta en promenix i skogarna vid Häverö BK. Anna gick med mig och Estelle, lite jobbig är hon då hon inte riktigt fått in "gå fint" Anna tramsade så med henne "duktig tjej" "bra" åhh så fint" inte får jag fina ord längre på promenixer, mest "nej" " skärpning" "du vet hur man går" (ok, ibland).
Estelle fick lovord för 4 fina steg, och ibland bara efter ett! godis bitarna hon fick var mångtusen mer än de futtiga bitarna jag fick. Estelle gör visst framsteg i "gå fint" och då lär det bli lite mer rättvist i godis fördelningen framöver, längtar.
 
Skönt var det endå att få nosa runt och kissa i skogen, lite lerigt var det men med lite snitts kan man undvika de värsta pölarna. Löven börjar verkligen byta färg, och många har redan givit upp greppet om de grenar de vuxit på, de täcker allt mer av marken. Hösten är fin på något konstigt sätt, även om det regnar och blåser så  ger den mysfaktor med mysiga mörka kvällar.
 
Tävling i morgon
Katrineholm
Det ska visst bli en tidig morgon, då det lär ta flera flera timmar att komma dit. Tur att man inte har körkort och kan slappa i buren på väg dit, har hört att Mellwin ska åka med oss!
Vi får se hur formen är, Anna är fortfarande lite orolig då jag kan variera lite i fart, löpet har inte kommit igång än. Vi gör som alltid, hoppas på det bästa, Det är ju bara agility.Visst är segerns sötma underbar och klart mycket mer upppiggade än disk, men nu när vi är i tvåan är vi bara två små blåbär.

2 kommentarer:

Gun & Co sa...

Lycka till i Katrineholm, själva nöjer vi oss med stop i Eskilstuna. Ska bli kul att träffa Gemma igen. Vi får väl hoppas hon kan gå några steg i ringen. Kram

Unknown sa...

åhh så spännande! får vi höra hur det gick sen!