7 mars 2013

Och så levde de lyckliga

Lucy Dillon
 
Nu tipsar Anna om ännu mer Lucy böcker, visserligen har hon fått hem boken i brevlådan idag så hon har inte hunnit komma så långt i boken, men tipsa om en oläst bok går väl bra?.Vad hon hoppas på är samma känsla som de två tidigare böckerna gav. En känsla av att se en romantisk komedi som mest är till för att få en varm känsla i kroppen, en så kallad:
                                                      "Feel good bok"
den tredje Lucy Dillon feelgood roman
alltid lite hundar och kärlek!
 Av de två tidigare så vinner den första med hästlängder, men den andra är inte alls dålig den heller, men förväntningarna blir ju alltid höga när den första blev så bra. Så nu ligger förväntningarna på en mer rimlig nivå. Om du på något sätt missat böckerna är den första  Ensamma hjärtan och hemlösa hundar och den andra heter Hundar, hus och hjärtans längtan.

Och så levde de lyckliga

Handling:
(bokens baksida)
När Anna får ta över den lilla övergivna bokhandeln i Longhampton går hennes dröm i uppfyllelse. Dessutom får hon annat att tänka på än maken Phil, de tre aviga bonusdöttrarna och deras hyperaktiva dalmatiner. Snart är hennes butik fylld av böcker med hisnande berättelser om kärlek, äventyr, hemliga trädgårdar och borttappade hundar. Ändå fattas något i Annas liv för att hon ska få den riktiga lyckokänslan.

Annas perfektionistiska väninna Michelle, med sin blomstrande inredningsaffär, har stora planer för framtiden. Men när mörka hemligheter från det förflutna dyker upp och katastrofen hotar att slå sönder tillvaron, är det slut på alla romantiska drömmar. De två väninnorna kommer att tvingas att fatta livsavgörande beslut.

Anna återkommer med  ett betyg när boken är läst, och det kommer nog inte att dröja så länge.

och så levde de lyckliga
3x Lucy Dillon
 "Inget frågetecken på depp"
PS: Det finns inga tvivel, mitt löp började IDAG! Har mest sett orolig ut, legat och åldrats 10 år, åt ingen frukost och ingen middag. Nu på kvällskvisten har jag iallafall ätit lite skinka och varit ut och kissat för andra gången idag, och tillfälligt hade jag knorren på plats. Det är värst de första dagarna sedan kan jag leva mer normalt igen.


 

Inga kommentarer: