2 januari 2013

jul och nyår 2012

Helger helger...
 
bästa bästa morfar
Nu har tvåtassingarna skjutit in det nya året och lagt 2012 till arkivet. 2012 var på många sätt ett tråkigt år, med morfar som blev så sjuk att han var tvungen att dö. Döden är inget man längtar efter när man fortfarande har massor man vill hinna med på Tellus, men vi kan inte alltid bestämma hur livet ska vara eller inte vara. 2012 har tack och lov bjudit på lite gott som gör att man orkar känna att allt ska bli bra,  inget blir ju som förr men bra, på ett nytt sätt. Morfar vi tänker på dig ofta både jag Anna och resten av flocken, du var som fönster kittet nu måste vi göra lite annorlunda för att hålla rutorna på plats.


Jacob 13 år


 
 Kalas, Jul & Nyår
Anna jobbade både på nyårsafton och på julafton kvällen, men fira har vi fått göra endå! Först fyllde lillhusse 13 år, huset fylldes med familj och Jacob verkar vara nöjd med hur allt blev! Julafton fick vi fara till farmor och fira, annandagen fick vi fara enda till Nacka. Super roligt att fira i bilen med en kupevärmare, not!
knappt vi såg  nån  tvåtassing, bara när de kom  ut  för att hastigt låta oss kissa och sånt. På Torsdagen i julveckan var vi och fira med mormor, lång dag! härligt var det, massa konstiga lukter och en stor rädd katt. Julen är lång säger man och sista julafton blev på Kågarån med Agneta Elin Lowe och Richard, där bor två hundar en som bara är någon månad äldre än Estelle, men trippelt dubbelt så stor, Mille! Mille verkade vara väldigt kär i Åke, som försökt säga till. Nyår var vi hemma och enda gästen blev min träningskompis Nellie som kom på kvällen och stannade fram till 1:30, hennes två tassingar skulle på fest och ville inte att hon skulle behöva fira själv. Estelle reagerade lite på rakter men blev bättre och bättre, hon kollade ju in oss tre andra coola hundar som inte blir särskilt berörda av att det smäller.
4 Julafton på 1 vecka!
 
 
 

2012 julkorts motiv: Estelle jag och Åke ritat av Anna

Inga kommentarer: