3 januari 2014

På resande tass

Göteborg här kommer vi...
 
Tass Tass
I morse, eller låt mig vara lite "rättfram" i natt kl 4:15 tyckte visst Anna och husse att det var lagom att kliva upp ur den goa varma sänghalmen. Anna fick upprepa sig några gånger för att jag skulle förstå att denna uppstigningsprocess även gällde mig.
Efter lite tvåtassbestyr så blev det visst dags att säga:
 
 
 Hej då lillhusse hej då Åke, Estelle och katter!
 

Jag blev lite extra observant när jag förstod att det bara var de stora tvåtassingarna och lilla stora jag som skulle hoppa in i gulafaran (vår Nissan) Första anhalten var Norrtälje, där känner jag igen mig ganska så väl då både farmor farfar mormor och Agneta bor där. Jag han både göra nr1 och nr 2 innan jag och mina följeslagare hoppade på bussen som skulle ta oss in till den kungliga huvudstaden Stockholm, jag mådde som en drottning fick sitta på filt i Annas knä. Ni som följt oss vet att jag besökt huvudstaden förr, så än så länge inget nytt under solen.


 
Rusk och regn mötte oss i stan, och Anna tyckte att jag skulle kissa i en liten kvadrat med ett träd i mitten, som en kattlåda men utomhus " icke sa jag och ville ner för trapporna"
Tunnelbana är även det såkallade " old news" för mig, man är ju lite berest även om man kommer från landet. På stora centralen vid Spottkoppen ( Anna sa att den kallades så) blev det till att gnugga gruset ur ögonen och ställa upp på lite bilder. Vi fick vänta en stund innan snabbtåget till Göteborg skulle komma, självklart fick jag massa kommentarer för mitt utseende och min viftande svans. Åka tåg med SJ var en nyhet, men så lugnt och fint som tåget gick var det nästan som att vara hemma. Göteborg var ännu en spännande nyhet, mitt första besök! Vi besökte Arken Zoo där fick jag GODIS, av killen som jobba där..han var en trevlig bekantskap!
 
Veterinärer
Vi promenerade i ett grått Göteborg men med sol i sinnet, jag fick även träffa på en ny veterinär då Anna hade kollat fel på mitt vaccinationskort och då gällde det att ordna med ny spruta så det inte ska bli problem vid Mässan  hela helgen! Nu har vi äntligen kommit till vårt nya hem, det är lite som Anna och husses sovplats..säng bord och mysigt! Nu gäller det att ladda inför helgen på My Dog, tricks i Doggy Feelgood montern.
 


Inga kommentarer: